Form submitted successfully, thank you.

Error submitting form, please try again.

Laila & Lasse, wedding in Elling Kirke

Friday night, I was thinking of Laila, Lasse and their wedding the next day. The wind was almost blowing the roof off of our house and it rained sideways. Since me and my family moved to the northern parts of Jylland, Denmark almost a year and a half ago, I’ve not yet photographed a wedding day when it rained. – Well it must be a first one sometime, I thought to myself and went to bed prepared for the worst.

Waking up saturday morning, the sun gazed in through the blinds and warmed the room, putting a smile on my face. – But not yet, not yet…

It was a beautiful, chilly and quite windy autumn day and I had another wonderful day ahead of me, I’m soo lucky to be able to do what I do for a living. I just love to spend a day together with my clients.

Laila and Lasse had a wonderful ceremony in Elling Kirke and the reception was held at Ålbæk idrætscenter.

We went down to the beach for the formal portraits of the wedding couple, and I must say that Laila is one tough cookie, It was cold and the wind was strong but she didn’t complain at all, just enjoying her wedding day.

Her are some facts (in Danish) and below some of my favorites and also a slideshow for all of you hardcore weddingfans…

Blomsterne (på nær dem i kirken) er fra Frøken Aalund i Ålbæk- www.frkaalund.dk

Brudens kjole, slør og lingeri – alt til bruden i Dybvad – www.alttilbruden.dk

Brudens sko – Holmenlundbrude og fest – www.holmenlundbrud.dk

Brundens Make-up – den 7. himmel i Frederikshavn – www.densyvendehimmel.com

Brudens Frisør – Katrine ved Arkade salonen i Frederikshavn – www.arkadesalonen.dk

Gommens tøj og sko- Richard i Aalborg – www.butler-loftet.dk

Ringene – Lavet af Kenneth Jørgensen fra Decor

Bryllupskage- Pernille Egholm, fra Sæby

October 22, 2009 - 03:38 jen berry - you get the best reactions out of people. crazy good. Love that shot of the bride getting ready (wide shot). Also your black and white processing is soft but vibrant. how do you do it!?!?!

October 19, 2009 - 21:26 Anne Mette - Jeg synes, du er en fantastisk dygtig bryllupsfotograf! Hvis jeg skulle giftes igen, ville jeg helt klart vælge dig. :)

October 19, 2009 - 15:36 Laila & Lasse Bjørnager - Hej Jan Tak for den helt fantastiske og afslappende måde, du formåede af tage billeder af os på. Vi er meget glade for, at vi valgte dig som vores fotograf på vores helt store dag. Vi kan kun stærkt anbefale dig til andre. Med venlig hilsen Laila & Lasse Bjørnager

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*